Horizontale flowpack

Van zeer eenvoudige standalone flowpacks tot gesofisticeerde high-speed flowpackers. Je hebt reeds een flowpacker voor 18.950 € om bvb. koekjes in te pakken. Onze meest verkochte flowpacker is de HFP-400, een heel degelijke en super gemakkelijk te bedienen flowpack. Andere flowpackers voor bredere of hogere producten, of snellere flowpackers kunnen wij u uiteraard ook aanbieden.

Horizontale flowpack, flowpacker, flowpack, verpakkingsmachine, flopack, flowpak

Verticale flowpack en afvulmachines

Een verticale flowpack wordt ook vaak een afvullijn genoemd. Daarmee worden losse producten of granulaten van bovenaf in een trechter gestort die dan in de voorgevormde zak belanden. Ook hier zijn er ontelbare mogelijkheden om de flowpacker of afvulmachine aan de noden van de klant aan te passen.

Verticale flowpack, afvulmachine, vormen vulmachine, afvullijn, blokbodemzak vulmachine


Een andere machine die ook in dit gamma thuishoort is the Doypack machine. Deze machines kunnen naast granulaten ook poeders en vloeistoffen verpakken al dan niet in combinatie met een volumetrisch systeem of pomp.

Dogpack afvulmachine, dogpack vulmachine

Regelbare flowpack - SWING!

Nieuw op de wereldmarkt is nu de in helling regelbare flowpack. Deze is niet zo snel als een klassieke flowpack maar is wel zeer flexibel naar producten toe. Bovendien is deze machine veel gemakkelijker om te bedienen en is de prijs een stuk lager dan een klassieke flowpack. Wordt zeer vaak gebruikt in de groenten & fruit sector en in de bakkerijen.

Variabele flowpackmachine, flowpacks, Timpack